Lezen
Downloaden

De laatste editie online is 1038 van 27 mei 2020.

Wilt u iets in editie 1039 plaatsen? Dit moet dan uiterlijk om 17:00 uur op woensdag een week voor 10 juni 2020 per e-mail aangeleverd worden. Ga naar kopij & advertenties voor meer informatie.

Max Pruijsers

Onze website en Social Media beheerder Max onderhoudt de website en zorgt ervoor dat stichting Rondom de Toren actief is op Facebook en Twitter. Sinds het jaar 2015 zit hij bij het team van "De Toren".

Max

Max is werkzaam als piloot op intercontinentale vluchten met een Boeing 747 bij een grote luchtvrachtmaatschappij uit Luxemburg. Daarom zit hij vaak in hotels waar hij wel eens wat tijd over heeft. Websites bouwen en onderhouden is altijd al een hobby van hem geweest. Zo heeft hij jaren geleden de website Traaie.nl opgezet, deze is nu niet meer in zijn beheer. Omdat hij weer iets wilde doen voor de gemeenschap van onze dorpen Terheijden en Wagenberg heeft hij zich aangemeld bij de stichting.

Het leukste aan Rondom de Toren vindt hij het samenwerken in een gezellig team, met als gezamenlijk doel een mooi blad te produceren voor de inwoners van beide dorpen, dat hij digitaal mag verspreiden.

Luchtvaart, auto's, fotografie en computers met alles dat daar omheen hangt interesseert hem. Graag kijkt hij een film of verslavende TV series met zijn vrouw Roxanne. Samen hebben ze twee zoons, Loek en Siem. En een hondje genaamd Mokkel.

e-mail  max@rondomdetoren.nl

Max

Garage BastiaanseDe kleine AbtshoeveVisker keukensB-Fit TerheijdenUitvaartzorg DrimmelenLoodgietersbedrijf JoosenGuus RitecoDe Gouden LeeuwGeriaFit Fysiotherapie