Lezen
Downloaden

De laatste editie online is 1134 van 10 juli 2024.

Wilt u iets in editie 1135 plaatsen? Dit moet dan uiterlijk om 17:00 uur op woensdag 21 augustus 2024 per e-mail aangeleverd worden. Ga naar kopij & advertenties voor meer informatie.

Liesbeth Verdaasdonk

Liesbeth

Haar functie binnen de stichting is het samen met anderen corrigeren van de binnengekomen teksten en die klaar maken om te verwerken in Rondom de Toren. Tijdens de redactievergadering maken ze een opzet voor de lay-out en om toerbeurt zetten ze met twee personen Rondom de Toren met een grafisch programma in elkaar. Als dat klaar is, kijkt ze hem nog een keer helemaal na voor een laatste controle en stuurt ze hem naar de drukker.

Dit is eigenlijk haar tweede periode bij Rondom de Toren. Van het jaar 1997 tot 2006 is ze al actief geweest, maar toen vond ze het tijd voor ander vrijwilligerswerk. Sinds het jaar 2011 is ze weer terug bij de stichting.

Liesbeth vindt het spelen met taal erg leuk en het doen van vrijwilligerswerk heel belangrijk. Het leukste aan Rondom de Toren vindt ze met een gezellige club mensen een leuk blad samenstellen.

Met veel plezier heeft ze jarenlang in het onderwijs gewerkt, tot zware rugoperaties dat helaas onmogelijk maakten. Haar hobby’s en bezigheden naast Rondom de Toren zijn lezen, op allerlei manieren creatief bezig zijn, vrijwilligerswerk op een basisschool en op haar kleinzoon passen.

Ze is getrouwd met Christ, samen hebben ze een dochter en een zoon, een schoonzoon, een schoondochter en een kleinkind.

e-mail
liesbeth@rondomdetoren.nl

Liesbeth

Schalk InterieurbouwGuus RitecoInstallatiebureau Pals B.V.Tandprothetische praktijk Rob LuijtenMarja's ZuivelijsDe Garage TerheijdenBousema & van Kuijk FysiotherapieWEDAK Zonnepaneel InstallatiesVan Alphen & Roest't Hoefblad BloembinderijPodotherapie Het Verschil