Lezen
Downloaden

De laatste editie online is 989 van 18 april 2018.

Laatste nieuws

Breng jouw stem uit en steun Rondom de Toren!

Geplaatst op 4 april 2018

Rabobank Amerstreek draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Amerstreek stelt € 75.000,- beschikbaar! Ook Rondom de Toren doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

Stemmen

Van 4 t/m 16 april 2018 mogen leden van Rabobank Amerstreek vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 75.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Rondom de Toren ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan een ieder die Rondom de Toren een warm hart toedraagt

Het is voor Rondom de Toren belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor het realiseren van onze jubileum uitgave.

Het zou fantastisch zijn als jij, jouw familie en vrienden stemmen geven aan Rondom de Toren tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Amerstreek. Kijk voor meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/amerstreek.

Bedankt voor jouw steun!

Iets voor jou?

Geplaatst op 28 maart 2018

Wij zijn op zoek naar iemand die de redactie van ons RdT-team wil komen versterken. Handigheid met de computer en een redelijk taalgevoel is wel noodzakelijk.
Helemaal fijn zou het zijn als je ook interviews wilt afnemen en daar een leuk verhaal van kunt maken.

Meer info via Gerda Loonen,
secretaris@rondomdetoren.nl.

Garagebedrijf van RielTUI - Daniëlle DubbelmanSnoeren Schoen- & VoetspecialistTechzorgDe RuifDirks lichtadviesPensionstalling ZeggeZichtVermeulen en zonen sloopwerkenInstallatiebureau Pals B.V.Podotherapie Het Verschil't Hoefblad BloembinderijA. Janssens & ZnZuylen Uitvaartverzorging