Lezen
Downloaden

De laatste editie online is 1134 van 10 juli 2024.

Wilt u iets in editie 1135 plaatsen? Dit moet dan uiterlijk om 17:00 uur op woensdag 21 augustus 2024 per e-mail aangeleverd worden. Ga naar kopij & advertenties voor meer informatie.

Gerda Loonen

In het jaar 2013 was Gerda meer dan een jaar thuis. Na ruim 43 jaren administratief werk gedaan te hebben was zij met vervroegd pensioen gegaan. Het beviel haar wel om zelf alle bezigheden binnen en buiten het huis in te delen. Ook beviel het haar om niet meer naar de baas te hoeven gaan of luisteren.

Gerda

In een van de eerste edities van “De Toren” 2013 zag zij een oproep voor een vrijwilliger, liefst uit Wagenberg. Dat leek haar wel aantrekkelijk, maar ze had nog een week rustig nagedacht of ze het wel zou doen. Ze heeft namelijk in de PIZ cursus geleerd: vrijwilligerswerk is niet vrijblijvend! Na die week trok zij haar stoute schoenen aan en heeft zij zich gemeld. Na een leuk gesprek met voorzitter Christ en (eind)redactielid Liesbeth is zij meteen begonnen.

Het was wennen voor haar, zowel aan het werk als aan de mensen. En het is zeker niet vrijblijvend, met een clubje mensen iedere 2 weken zo’n blad in elkaar zetten vergt van ieder lid op zijn tijd hard werken! Het is toch iedere keer weer naar de deadline toewerken. Maar het is niet alleen hard werken, het is ook hartstikke gezellig op zo’n redactie-avond.

Naast het redactiewerk voor Rondom de Toren houd zij zich bezig met fitness, lopen, fietsen, lezen en gaat ze graag naar Griekenland op vakantie.

e-mail
gerda@rondomdetoren.nl

Gerda

Puf-FitVisker keukensA. Janssens & ZnUitvaartzorg DrimmelenDe Gouden LeeuwPodotherapie Het VerschilEngel SlaapcomfortInstallatiebedrijf HoogveldtTraais Energie CollectiefInstallatiebureau Pals B.V.