Lezen
Downloaden

De laatste editie online is 1103 van 29 maart 2023.

Wilt u iets in editie 1104 plaatsen? Dit moet dan uiterlijk om 17:00 uur op woensdag 5 april 2023 per e-mail aangeleverd worden. Ga naar kopij & advertenties voor meer informatie.

Johan den Ridder

Binnen de stichting is Johan verantwoordelijk voor de acquisitie, het verwerven en het onderhouden van contacten met de adverteerders en sponsoren. In het jaar 2011 is Johan begonnen bij “De Toren”. Het blad dreigde opgeheven te worden als er geen nieuwe vrijwilligers bijkwamen. Hij vond dat zo'n blad dat al 33 jaar bestond niet mocht verdwijnen uit onze samenleving, aangezien er toch al zoveel wegviel met de bezuinigingen en het samenvoegen van verschillende gemeenten.

Johan

Het leukste aan stichting Rondom de Toren vindt hij dat door onze inspanning een reeds lang aanwezig zijnde gemeenteblad kan blijven bestaan zonder geld van de overheid.

Johan was voorheen directeur/mede eigenaar van een totaal installatiebedrijf; Gebr. Van Dijk Made B.V. Thans heeft hij nog een eigen adviesbureau J.M.M. den Ridder Management B.V. dat klanten adviseert en/of begeleidt op het gebied van installaties, elektra, alarm, brandmelding, domotica, verwarming en ventilatie, loodgieterswerken bij het verbouwen of bouwen van een woning of bedrijfspand. Hij is een rasechte Terheijdenaar, geboren en getogen in Terheijden. Getrouwd met Joke en heeft 2 kinderen; John en Patricia. In totaal 5 kleinkinderen; Jan, Koen, Sanne, Jasper en Bram.

Zijn overige hobby's en bezigheden zijn de biljartvereniging genaamd Keu's Genoeg, lezen, genieten in zijn vakantiewoning en zich blijven verdiepen in nieuwe technieken voor installaties.

De foto's zijn gemaakt tijdens een survival in Lapland.

e-mail
johan@rondomdetoren.nl

Johan