Lezen
Downloaden

De laatste editie online is 1113 van 13 september 2023.

Wilt u iets in editie 1114 plaatsen? Dit moet dan uiterlijk om 17:00 uur op woensdag 20 september 2023 per e-mail aangeleverd worden. Ga naar kopij & advertenties voor meer informatie.

Rudy Romme

In 2019 las hij in Rondom de Toren de oproep voor een interviewer. Hij vindt het, als relatief nieuwe bewoner van Terheijden, een leuke manier om meer bekend te worden met Terheijden en Wagenberg. Het geven van interviews ziet hij bovendien als een extra kans voor bedrijven om zich te presenteren in dit blad.

Hij geeft aan bij de redactie van Rondom de Toren een enthousiast en hartelijk team aan te treffen, dat hem de vrijheid geeft om te schrijven over het veelzijdige ondernemerschap dat onze gemeente rijk is. Onder de titel 'De ziel van de zaak' mag hij aanschuiven bij een ieder die als bedrijf, stichting of vereniging bekend is. De omvang of branche zijn daarbij om het even.

Rudy in het kort en daarom wat cryptisch: 42 jaren oud, omringd door liefde en schoonheid van zijn 'Traaise' vrouw en 2 jonge meisjes. Zijn vrije tijd besteedt hij graag aan lezen, concert- en theaterbezoek, hardlopen en sinds kort ook wielrennen.

Laat het hem gerust weten als je interesse hebt voor een interview. Stuur Rudy hiervoor een e-mail.

e-mail  rudy@rondomdetoren.nl

Tandprothetische praktijk Rob LuijtenInstallatiebureau Pals B.V.A. Janssens & ZnEngel Slaapcomfort